Wednesday, March 16, 2016

22 ja karma

Esmaspäeval pidi ilus ilm olema, tundub, et keegi teavitas Ilmataati mu vabast päevast, sest tegelikult sadas pool päeva laia lund. See ei ole eriti kevadine vaatepilt. Sobrasin oma piltides, et kuna ma eelmistel aastatel olen botaanikaaias lilli pildistanud ja tulemus: eelmisel aastal 10. aprillil ja üle-eelmisel aastal 14. märtsil! Aga esmaspäev oli selline:


...ja kaks aastat tagasi samal kuupäeval:



Tegelikult on esmaspäev oluline hoopis selle pärast, et üle mitmesaja aja saime Evelyga kokku! Selgus, piinlik tunnistadagi, et ta oli ainuke, kellele ma polnud veel oma sünnipäevapeo kuupäeva öelnud! Mis sellest, et see on veel kaugel, ma broneerin sõprade kalendrites endale juba varakult ühe nädalavahetuse ära, et keegi poleks tööl ega kusagil mujal hõivatud. Kui sellest juttu tegin, siis mainisin, et saan 22 aastaseks ja Evely EI HAKANUDKI NAERMA!!!! Hea on teada, et leidub neid, kellele see nalja ei tee :)

Jalutasime Taskus ringi. Rimi juures tuli meile vastu pubekate seltskond, kes lõbustasid end sellega, et üks neist jäi seisma keset teed ja teised lükkasid teda, et ta mõne sammu edasi astuks, siis jäi ta jälle seisma ja jälle teda lükati... Kui me neist möödusime, siis lükati see tüüp vastu Evely õlga. Noormeestel- neiudel oli lõbus, Evelyl valus.

Meie tegime oma tiirud Taskus ära ja läksime siis kaubamajja. Seisime parajasti ühe välisukse juures kui sisenes ennist kirjeldatud pubekate kamp. Noormees, keda neiu Taskus Evely selga lükkas, eeldas seekord, et kaubamaja uksed lähevad rohkem lahti kui nad tegelikult läksid ja tüüp kõndis seetõttu pauguga vastu ust! Meie naersime kõrval, sest see oli karma, mis poisi kätte sai :)


Nüüd aga on jälle öö, lähen talveunne kevadet ootama... Kuniks me ootame selle aasta lilli, võtke eelmise aasta omad:


No comments:

Post a Comment